Добавить в избранное
02.05.2021

Црна Гора вештица, пророчанство је на мужа покварило, зло око,

Црна Гора вештица, пророчанство је на мужа покварило, зло око,

Црна Гора вештица, пророчанство је на мужа покварило, зло око, Муж је почео да пропада, боли, јечам, онда чири, чир, карбункул, онда карбункул. Ne znam šta da radim kako da leèim muža.
 
 Ми сами и мој супруг живимо у Русији Москва. Одлучили смо са супругом за пролећне мајске празнике да идемо у Црну Гору Подгорицу. Штавише, купио гори турнеју у Црној Гори и са картама среће. Авион лети из Москве у Црну Гору 3 сата. Турнеја је изабрана-идеална опција је Свети Стефан Чисто породични одмор. У исто време купили турнеју на 7 дана по граду Будва, Подгорица, Херцег-Нови, Функција, Никшич, Биело-Поље, Плевля, Беране. Наш одмор је протекао са супругом као што смо планирали обалу Јадранског мора. Као у детињству, сунце, Море и топла вода.  Чини се да ништа није предсказало невоље, а узнемиреност је само одмор на обали Јадранског мора. Диван хотел Аман Свети Стефан. Чувени острвски хотел. У масажи је упознала жену, открила је да је ходала Подгорица до локалног продавача среће, предиктора, видовитог вештица да сазна своју судбину. Црногорска вештица пророчица из Подгорице рекла јој је све истине да је било, шта је, шта ће уопште бити, остала је задовољна пријемом. Veštice vještice, predviðaèi. Нисам вољно схватио сам идеју да посетим вештицу, продавачицу у Црној Гори, јер са нашим московским вјештицама, шарлатанке неће упоредити. После још једне турнеје кроз Подгорицу, време је остало да убедим мог мужа да оде у локалну вештицу предиктор. Сама се мало плашила, па је замолила свог мужа да вештица иде заједно. Штавише, наша турнеја путовања дошла је до краја ускоро летети кући у Москву. И вреди признати да смо се одморили скоро 14 дана на многим местима у Црној Гори 
 
Острог.Кањон реке Таре.Острво Свеца.Nikolaj.Pakla.Обод.Будванская Ривијера Црно-Езеро.Стари град Дурмитор.Primorje.Skadere.Манастир Цетин.Маузолеј Негоша.Царев мост.Жабљак Черноевича.Манастир.Подмаине.Одбрамбене структуре града Котора.
 
Катедрала Свеца.Trifona.Манастир.Дайбабе.Манастир Савина.Любишня.Манастир Морача.Цлоцк Товер оф Улцињ Стацк.Пандурица.Градиште.King Nikola's.Palace.Свето Тројство.Манастир плев.Поморски музеј.Црна гора Биоградская планина.Дипломатска мисија Аустро-Угарске у Црној Гори, Иммацулате.Conception Cathedral.Montenegrin.National Theatre.Никольская Crkva.Манастир Ђурђеви-Ступови Станевичи.Катедрала Светог Јована Крститеља.Hej, Nemoj.Манастир.Dole Brèele.Dobrilovina.Монастери Билијар.Црногорска православна црква, Црква Светог Николе.Plava palata.Сеаман'с Москуе, УНЕСЦО.Црква, Божић Богородице на Џипуру.Катедрала.Христова Васкрсења.Грможур.Природни и културно-историјски округ Котор, Црква Свете, Тројство, Национални, музеј Црне Горе, Катедрала Свете.Василиј Острогхски, Црква, Холи Хеарт Оф Јесус, Индепенденце, Трг, Хусеин-паша, Москуе, Етнографски, музеј Црне Горе, Роман Трг, музеј новца, Централна банка Црна Гора, Херитаге Музеј, Pljevlja, Church Of Our, Lady of Remedy, Museum of Local, History in Ulcinj, Vlah Church, Pasha's Mosque
 
 Када сте дошли до вештице у Црној Гори, вештица одмах са прага је рекао, зашто сте довели мужа. Iskreno, malo sam razmišljala. Moj Muž je èuo šta je veštica rekla Predviðaèu, Podgorièki vještica. За себе је одлучио да је муж близу. Možda se veštica plaši, a moj muž i ja smirujem. Onda nisam shvatila zašto je to rekla. Овде је вештица гатара узео у руке своју велику кристалну лопту од кристала и почео да се окреће лопту да се нагласи, нешто за себе шапуће. Вештица без гледања мужа ми је рекла да мој муж у другом граду Санкт Петербургу има другу породицу они живе грађански брак. Постоји заједничко дете син. Дечак има 13 година. Муж, када наводно иде на посао у Санк Т-Петерсбург, у ствари, он не иде на посао, али вас вара са другом женом више од годину и деценију. Шта је ова жена ставила на мог мужа јаку срчану љубавну чаролију Блацк сват, Блацк венцхиан Блацк Видов. Наравно, из таквих речи вештице предиктора, ја сам се осрамотио и рекао вештици да то не може бити тако. Da imam muža jednu zakonitu ženu i živim u braku 17 godina. Na šta mi je odgovorila veštica vještica, predsjednica. Pošto ne voli da se svaða, sve æe biti na svom mestu. Видјет ћете након доласка кући у Москву како ће ваш муж почети да се разболи, а њена бака није лек, исцелитељица му неће помоћи. A ti æeš me se setiti više puta i zapamtiti da mi nisi verovala. Тада сам искрено рекао да сам шокиран што ме супруг вара и живи са другом женом грађанским браком. Да ствар има још сина на страни.  Наравно, нисам дао значај прорицање, предвиђање вештице гатара из Црне Горе. И шта мислите, чим смо летели са одмора кући у Москву код мужа, јечам је искочио. Moj Muž mi je rekao da mora da ide u Sankt Peterburg na dve nedelje. И овде сам се сетио речи вештице гатара из Црне Горе Подгорице. Сумњао сам, али одједном ме супруг вара у Санкт Петербургу са другом женом? Sjetila sam se rijeèi vještice vještice na izlazu. Rekla mi je da èim te Muž prevari, ne govori istinu tebi. Онда ће на телу искочити гнојне болести као јечам, чир, чир, карбункул. А шта мислите, када је мој муж дошао из Санкт Петербурга, природно ми је недостајао физиолошки муж за две недеље одсуства, муж вољене особе. 
 
Odvukla je muža u krevet. A Muž ne želi da ima seks. Наводи да је уморан од пута. Иако ме је раније, увек по доласку, одвукао у кревет да имам секс.  Наравно, лоше мисли су почеле да ме надвладају, моја глава.  Мој муж воли пушење. Rekla sam mu kad si umoran, samo lezi odmori se, uradiæu sve, masirati te i prijatno pušiti. Муж је такође одбио.  Мотивишући да је на скротуму скочио велики бубуљица и пукао. Ја сам по првом образовању лекар терапеут. Убедила мужа га покаже бубуљица. А шта мислите да муж има зрели Карбункулус на самој скротуму. Ја сам као лекар био свестан да инфекција може ићи на јајнике мог мужа, уплашена. Ne daj Bože infekciju krvi. Овде се поново сетио речи на путу вештице прорицача среће са црногорском Подгорицом. A onda je veštica u pravu i sve je istina. moj Muž me laže.   Карбункул супруг вылечила. Али није прошло недељу дана од мужа са друге стране скротума је скочио твеет да не један, већ чак три. Ovde, veruj mi, ne veruj, Ali verovala sam veštici da je predviðaè. Reci mu da kažeš istinu ko je na tvojoj strani u Sankt Peterburgu? Муж је признао да у Санкт Петербургу има другу грађанску жену. Да су заједно 13 година. То јест, преварио ме је 13 година. Постоји заједнички син. Да он сам добро разуме да не можете живети годинама љубавним троуглом и редовно возити Москва-Санкт Петербург. Али његова реч су његове ноге носе у Санкт Петербургу.  Шта треба да урадите да бисте сачували породицу, да бисте спасили мужа од друге породице. Пошто сам муж не може да се носи са љубавним троуглом. На интернету је почео да тражи стручњака који може помоћи мојој породичној жалости да спаси мужа и породицу. Кроз канал Иоутубе нашла Сибирског маг, чаробњак, шамана Сибир, Краснојарск.  Мага се зове "Маг Николаев". Zvala je Magu na Vasab, Vajber. Маг Николаев одмах мене је рекао да је то јака љубавна чаролија Блацк сват, црна удовица Пеак дама. I dok ne skinem suprugu crnu jaku ženu drugog muža. Moj Muž æe se družiti sa dve porodice da me varaju sa drugom.
 
 Мађионичар, чаробњак из далеког Сибира Краснојарск Маг Николаев Игор Леонидовић скинуо је црни љубавни троугао са свог мужа. Муж више није имао јечам, чир, чир, карбункул .